Biztonságtechnika

A "GYÖNGY-COMP" BT biztonságtechnikai rendszerek kiépítésével, forgalmazásával, karbantartásával is foglakozik.

Lakásának vagy családi házának, illetve vállalkozásának biztonságát a riasztórendszer felszerelése mellett tovább fokozhatja kamerás megfigyeléssel. A videó megfigyelő rendszer a biztonságtechnika egyik leghatékonyabb eszköze. A digitális kamerák és rögzítők ma már több megapixeles felvételek készítésére képesek elérhető áron. Termékeink között mind a hagyományos, nagy fényérzékenységű CCD kamerák, mind a nagyfelbontású (megapixeles), távolról is elérhető IP kamerák megtalálhatóak.

-Napjainkban az egyre romló közbiztonság miatt értékeink védelme és a lakásvédelem egyre fontosabbá válik. A biztonságtechnika hatalmas fejlődésének köszönhetően ma már egy objektum elektronikus biztonsági rendszerrel történő védelme nem csak sokkal olcsóbb, mint az úgynevezett "élő erős őrzés", de sokkal megbízhatóbb is. Ezekre a feladatokra kínálunk a mai biztonságtechnikai elvárásoknak és szabványoknak megfelelő eszközöket és komplex riasztórendszereket.

SZOLGÁLTATÁSOK:

  • Biztonságtechnikai eszközök értékesítése, beüzemelése, karbantartása, rendszer felügyelete
  • PC alapú megfigyelő rendszerek értékesítése, beüzemelése, karbantartása, rendszer felügyelete
  • BIZTONSÁGTECHNIKAI RENDSZEREK:
  • Szervizünk a felsorolt biztonságtechnikai eszközökértékesítését, beüzemelését, karbantartását, szervizelését, rendszer felügyeletét látja el:
  • HDMI kamerák, AHD kamerák, IP kamerák, Analóg kamerák, Speed doom kamerák, kamera rendszerek,
  • PC alapú megfigyelő rendszerek
  • lakásriasztók, riasztórendszerek

Analóg HD kamerák

Biztonságtechnikai termékpalettánkon analóg kamerák sokféle típusa is megtalálható. Az analóg típusokat az IP kamerákhoz képest kedvezőbb áruk miatt választják előszeretettel. Nagy előnye az is, hogy magyar nyelvű minden felülete, így hazánkban nagyon népszerű, könnyű kezelhetősége miatt.

Ezek az analóg eszközök portfóliónkban akár 4 megapixeles felbontásra is képesek. Minden analóg szabványt ismernek, a hagyományos, HD-TVI, HD-CVI típusokon át. Fix optikás, varifokális, bullet, dome, speed dome kivitelben is megtalálhatóak. Kültéri és beltéri felhasználási területekre is számos terméket tudunk ajánlani. Vandálbiztos burkolatú eszközeink pedig megóvják a kamerákat a külső fizikai támadásoktól. Éjszakai megfigyeléshez is választhat analóg kameráink közül.

IP kamerák

Az IP kamerák már nem számítanak újdonságnak a felhasználók körében, azonban még mindig nem tudnak minden funkciójáról, melyet képes ellátni, illetve hogy pontosan miben is más a működése az analóg társaikhoz képest.

Az IP kamerákban ugyanúgy megtalálhatóak az analógokban lévő hardveres elemek, azonban teljesen önállóan képesek feladatuk ellátására. LAN vagy Wifi hálózatba kötve önállóan is használhatjuk őket más rendszerektől eltérően, nincs szükség video szerverre, vagy mondjuk monitorra.
Az eszközök saját webes felülettel rendelkeznek, így az internethez csatlakoztatva képesek a felhasználó számára fizikai helytől függetlenül élőképet biztosítani. Az általunk kínált kamerák és rendszerek minden alkalmazási területre kiválóan alkalmasak, legyen szó csak otthoni, vagy akár ipari felhasználásról.